На Чернігівщині розглянули питання соцзахисту

На Чернігівщині розглянули питання соцзахисту

07.12.12 08:08 0 1406
6 грудня в залі засідань головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації під головуванням в.о. заступника голови облдержадміністрації Леоніда Подоляка проведено засідання координаційної ради з розв’язання проблем, пов’язаних з наданням всебічної допомоги бездомним особам при облдержадміністрації.

Учасники засідання розглянули питання про роботу управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації з виконання Інструкції щодо порядку взаємодії управлінь (відділів) у справах сім’ї, молоді та спорту, служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та відповідних підрозділів внутрішніх справ з питань здійснення заходів з попередження насильства в сім’ї та про діяльність Чернігівського центру соціальної адаптації бездомних та безпритульних. Обговорили проблемні питання, які виникають під час роботи.

Цього ж дня відбулося засідання координаційної ради щодо реформування сфери соціальних послуг при облдержадміністрації, на якому розглянуті питання про соціальний захист та надання допомоги дітям, які опинились в складних життєвих обставинах та забезпечення соціально-трудової адаптації та працевлаштування випускників шкіл-інтернатів із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ДТП на Хмельниччині ...
Наступна новина: Чернігівці зустрілися з ...

КОМЕНТАРІ