На Івано-Франківщині зловили нігерійця і виллучили 22 одиниці зброї

На Івано-Франківщині зловили нігерійця і виллучили 22 одиниці зброї

07.12.12 08:17 0 1205
З першого по третє грудня було проведено оперативно-профілактичне відпрацюванння території Яремчанської міської ради, в якому брали участь 190 працівників обласного УМВС та Яремчанського міського відділу міліції.

За цей час правоохоронці виявили 40 кримінальних правопорушень. Більшість з них викрили працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю. Зокрема, оперативники зафіксували 13 грубих порушень законодавства про працю, два факти зловживання владою або службовим становищем. Йдеться про безпідставне надання посадовими особами гектара землі під будівництво готельного комплексу та 82 арів землі під будівництво, що знаходиться в межах природоохоронної зони. Через здійснення підприємницької діяльності без відповідних документів призупинена робота трьох об'єктів.

Призупинено діяльність приватного підприємства, яке здійснювало заборонену діяльність у сфері грального бізнесу та використовувало неліцензійне програмне забезпечення. Також працівниками ДСБЕЗ складено три адміністративних протоколи за порушення порядку господарської діяльності та порушення авторського права.

Службою боротьби з незаконним обігом наркотиків виявлено шість фактів порушення легального обігу прекурсорів, а працівниками кримінальної міліції у справах дітей складено тринадцять адмінпротоколів за продаж дітям алкоголю, вчинення насильства в сім'ї, неналежне виховання батьками дітей. Інспекторами ДАІ виявлено 179 порушень правил дорожнього руху, в тому числі 16 випадків керуванням транспортом у стані алкогольного сп'яніння.

Перевірено 237 власників зброї, з протиправного володіння вилучено 22 одиниці, в тому числі дві нарізної та чотири травматичної дії.

За час відпрацювання міліцією перевірено понад 180 готелів і баз відпочинку, шість розважальних закладів. Працівники міліції міграційного контролю виявили нелегального мігранта з Нігерії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ