Відбулося засідання конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів у Луцьку

Відбулося засідання конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів у Луцьку

07.12.12 08:33 0 1330
Сьогодні у залі засідань міської ради відбулося засідання конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у місті Луцьку.

В.о. начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Олександр Середа познайомив присутніх з новим складом конкурсної комісії, а також листом, який надійшов на ім’я міського голови. У ньому зокрема йдеться : «Повідомляю, що в прокуратуру міста Луцька з прокуратури області надходила окрема ухвала Львівського апеляційного адміністративного суду від 26.04.2012 у справі №2а-7605/11 за позовом ТзОВ ВТП «Санірайз» ЛТД до виконавчого комітету Луцької міської ради про визнання нечинним та скасування рішення конкурсного комітету з визначення переможців на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у місті Луцьку, з приводу проведення перевірки в діяльності посадових осіб конкурсного комітету.

За результатами проведеної перевірки прокуратурою міста Луцька 20.06.2012 прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи відносно членів робочого органу та конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування виконавчого комітету Луцької міської ради, на підставі п.2 ст.6 КПК України, за відсутністю в їх діях складу злочинів, передбачених ст.364, 365, 366, 367 КК України». Під час розслідування даного питання конкурс було призупинено, а тому буде проведено 21 грудня. Начальник відділу екології міської ради Анатолій Гламазда познайомив присутніх з результатами перевірки шести автотранспортних підприємств на дотримання санітарно-екологічних норм.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку побував ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: В ...

КОМЕНТАРІ