Івано-Франківщина: Майстер-клас майстрині валяння

Івано-Франківщина: Майстер-клас майстрині валяння

07.12.12 08:41 0 1399
Працівники відділу літератури з мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки організували майстер-клас „Вільний політ фантазіїї”, який провела викладач кафедри дизайну Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Мирослава Ветоха-Коладзе.

Бажаючих оволодіти технікою виготовлення різноманітних предметів з войлика виявилося чимало - це читачі та працівники бібліотеки.

Мисткиню представила завідувач відділу літератури з мистецтва Галина Пристай. Вона розповіла про багаторічну співпрацю з Мирославою Ветохою-Коладзе, яка є читачем бібліотеки та частим гостем літературно-мистецької вітальні.

Почався майстер-клас з демонстрації робіт п. Мирослави. В її доробку: капелюшки, сумки, шарфи, плаття, пальта, взуття, прикраси та аксесуари.

Майстриня ознайомила присутніх з теорією мокрого валяння - технікою, яка дозволяє створювати відмінні речі. Для цього необхідно: шерсть, вода, мило і руки. Кожен учасник майстер-класу захопився виготовленням нового, цікавого виробу власними руками.

Присутні дякували за організацію майстер-класу, адже навчились майстерності валяння.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: В ...
Наступна новина: Пенсіонери Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ