Спеціальні робочі групи здійснять обстеження ринків Тернопільщини

Спеціальні робочі групи здійснять обстеження ринків Тернопільщини

07.12.12 09:06 0 1298
Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач підписав доручення про утворення робочих груп для обстеження ринків та контролю за їх діяльністю.

Таке рішення прийнято за підсумками наради з керівниками органів державного нагляду та ринків області.

Відтак, районним державним адміністраціям, виконкому Тернопільської міської ради належить утворити такі групи для базових обстежень ринків.

До їх складу увійдуть представники Державної податкової служби, головного управління ветеринарної медицини, Держсанепідслужби, Держспоживінспекції, МВС України, головного управління Держземагентства в Тернопільській області, управління містобудування та архітектури облдержадміністрації та регіональної ради підприємців при облдержадміністрації.

Нагадаємо, що, станом на 1 листопада, на території області діє 61 ринок, на яких облаштовано 11835 місць для здійснення торговельної діяльності, кількість укладених договорів становить 7195, з них з фізичними особами 7109 договорів.

Суб'єктами господарювання, у володінні яких перебувають ринки, сплачено до бюджетів усіх рівнів за січень-жовтень 2012 року 13,6 млн.грн., що на 1,9 млн.грн. або на 16% більше відповідного періоду минулого року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комунальники Чернівців ...
Наступна новина: Чернігівщина: Відбулося ...

КОМЕНТАРІ