У Луцьку збирають подарунки для діток

У Луцьку збирають подарунки для діток

07.12.12 09:20 0 1334
Хто з нас не мріє, прокинувшись вранці, у День Святого Миколая, під своєю подушкою знайти подарунок? Навіть дорослі, у серцях потай продовжують надіятися – Миколай неодмінно не обділить їх гостинцем.

А ще більше подарунків цього дня чекають діти.

У нашому місті є багато сімей, у домівки яких Миколай може потрапити лише з нашою з вами допомогою.

Тому 6 грудня 2012 року у Луцьку розпочинає свою роботу Фабрика Святого Миколая, яка відкривається в рамках щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Миколай про тебе не забуде!».

У Луцьку така акція відбувається вшосте.

Фабрика Святого Миколая цього року працюватиме у приміщенні історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 24.

Фабрика Святого Миколая – це благодійний проект, головна мета якого – зібрати подарунки, які будуть вручені під час новорічно-різдвяних свят для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Щоденно з 6 по 19 грудня з 9.00 до 20.00 (крім неділі) на Фабрику Святого Миколая можна принести іграшки, солодощі, дитячі книжечки, канцелярське приладдя. Помічники Святого Миколая формуватимуть зібрані подарунки та розвозитимуть їх по домівках діток.

Ще один пункт Фабрики Святого Миколая також розташований у приміщенні Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (пр. Соборності, 18). Години роботи пункту: 8.00-18.00 (крім вихідних).

Давайте разом подаруємо віру в чудеса дітям!

У День Святого Микола, 19 грудня 2012 року, відбудеться Парад помічників Святого Миколая. Урочиста хода миколайчиків розпочнеться від Замкової площі. Колона прямуватиме до Театрального майдану, де о 17.00 заплановане засвічення головної ялинки обласного центу Волині. Дорогою помічники Миколая пригощатимуть лучан та гостей міста солодощами, тим самим нагадуючи – казка є – у неї лише варто повірити!

Організатори акції: Волинська обласна молодіжна громадська організація «Центр Ефективної Комунікації», Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Волинська обласна молодіжна громадська організація «Студентська Рада Волині», Студентська рада та Первинна профспілкова організація студентів Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

Партнери: Луцька міська рада, рекламна агенція «Ретранс», сімейна академія «ПЛАЙ», торгова марка «ШокоБум».

Інформаційна підтримка: Волинська обласна державна телерадіокомпанія, інтернет-видання – «Волинські новини», «Волиньпост», «Волинський інформаційний портал», «Волинська правда».

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Відбулося ...
Наступна новина: Львівські діти власноруч ...

КОМЕНТАРІ