Ремонт 4 вулиць у Львові не можуть завершити через відсутність державних асигнувань

Ремонт 4 вулиць у Львові не можуть завершити через відсутність державних асигнувань

07.12.12 09:41 0 1371
Управління капітального будівництва не може заплатити фірмі «Онур» понад 110 млн грн. через відсутність державних асигнувань. Проте найближчим часом надійдуть 168 млн грн. фінансової допомоги. Про це сьогодні розповів Ігор Фалюта, в.о. начальника управління капітального будівництв.

— Ми отримали підтвердження, що найближчим часом надійдуть кошти для розрахунку за виконані роботи. Місто укладе угоду з ДП «Фінансування інфраструктурних проектів», яке надасть фінансову допомогу на безповоротній основі у розмірі 168 млн грн. — Ігор Фалюта, в.о. начальника управління капітального будівництва

Сьогодні у Львові незакінчені вул. Богданівська, Пасічна, Вернадського, Сяйво. «Через те, що ми недоотримали кошти, не було можливості просити фірму «Онур» виконувати роботи безкоштовно. Сьогодні є підстави говорити, що розрахунок з підрядними організаціями за фактично виконані роботи дасть можливість продовжувати ті речі, які ми не закінчили»,— додав Ігор Фалюта.

За підрахунками управління капітального будівництва, сума заборгованості перед компанією «Онур» сягає 110-115 млн грн.

Нагадаємо, компанія «Онур», за замовленням управління капітального будівництва, реконструювала за останні 3 роки близько 38 км доріг. За ці ремонти фактично профінансовано близько 350 млн грн. з бюджетів усіх рівнів.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Визначена причина ...

КОМЕНТАРІ