У Львові презентували регіональний конкурс «Благодійна Львівщина»

У Львові презентували регіональний конкурс «Благодійна Львівщина»

07.12.12 10:10 0 1287
Сьогодні, 6 грудня, у Львівській міській раді відбулась презентація регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина». Організатор конкурсу – громадська організація «САМІ».

Відтак, до участі у конкурсі запрошують благодійників, серед яких визначатимуть переможців за 11 номінаціями. Заявки на участь прийматимуть з 1 до 20 лютого, з 20 лютого до 1 березня конкурсна комісія обиратиме переможців, які буду нагороджені 1 березня 2013 року.

— Мета конкурсу – популяризація благодійності, залучення широких верств населення, в першу чергу молоді, до заняття благодійною діяльністю, волонтерством, соціальною активністю. Конкурс є логічним продовженням конкурсу «Благодійник року» — це конкурс, який проводився 5 років поспіль, фактично ми продовжуємо його традиції, ті напрацювання. За 5 років підтримано 600 благодійних проектів. — Олександр Максимчук, президент «Асоціації благодійників України»

Як зазначили організатори, до наглядової ради конкурсу увійшли відомі люди сучасності, котрі свого часу зробили внесок за допомогою слова та мистецтва.

— До наглядової ради входить Марія Бурмака, Анжеліка Рудницька, Іван Малкович та Оксана Забужко,— люди, які своєю працею, своїм словом багато роблять для розвитку нашої держави. — Андрій Породко, голова оргкомітету регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина»

Організатори також розповіли цікаві ідеї, які колись були запроваджені з допомогою реалізації благодійних проектів.

— Мистецький Арсенал запровадив продаж цеглин. Арсенал реконструюється, вони розбили цю стіну на цеглини і можна купити цеглину. Ти це бачиш, твоє ім’я є на тій стіні і це цікаво. Такі інновації ми б хотіли відзначати. — Олександр Максимчук, президент «Асоціації благодійників України»

Довідка

Рішення про заснування Асоціацією конкурсу з відзначення кращих благодійників і благодійних ініціатив було прийнято під час другої Конференції ВБО «Асоціація благодійників України», яка пройшла 18 вересня 2012 року в Києві у малій галереї Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький Арсенал».

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ...
Наступна новина: Тернопіль: Муніципальний ...

КОМЕНТАРІ