У Львівському  обласному  центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді пройде  навчання кандидатів у прийомні батьки

У Львівському обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді пройде навчання кандидатів у прийомні батьки

07.12.12 10:36 0 2257
У грудні місяці  Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить навчання кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники, – про це повідомив директор Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослав Бордіян.

За його словами, курс підготовки пройдуть  25 осіб:  4 сім’ї та 1 особа – кандидати у прийомні батьки, 16 – кандидати в опікуни -  жителі  міст Львова, Дрогобича, Трускавця, Червонограда, а також з  Жидачівського, , Миколаївського та  Сокальського районів.

«Навчальний курс дозволить виявити і зрозуміти основні проблеми, що виникають у житті дітей та батьків після створення прийомної сім’ї чи ДБСТ, обговорити та оцінити їх, краще усвідомити завдання, реалії та проблеми подальшої роботи. Курс складається з 6 тренінгових занять, які мають послідовний характер та зміст. Учасників, які пройдуть весь курс навчання і збережуть бажання взяти у свою сім’ю дітей із закладів державної опіки, можна вважати підготовленими для реалізації цієї роботи – створення прийомної, опікунської сім’ї чи ДБСТ», – зазначив Я. Бордіян.

Довідка:

Станом на сьогодні у Львівській області створено 91 прийомних сімей, у яких виховується 135 дитини, та 22 ДБСТ, у яких виховується 146 дітей.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Чернівчан запрошують на ...
Наступна новина: Чернівецькі каратисти ...

КОМЕНТАРІ