Чернівецькі каратисти привезли золоті та срібні медалі з престижних турнірів у Львові

Чернівецькі каратисти привезли золоті та срібні медалі з престижних турнірів у Львові

07.12.12 10:40 0 1303
У Львові пройшов міжнародний турнір Union Cup, який зібрав понад 600 учасників віком від 8 до 17 років із 7 країн. Честь нашого міста захищали юні спортсмени Чернівецького обласного осередку Української федерації карате з клубів «Тай-Сен» », «Максимум» «Лідер, та “Дзаммай”.

Представник клубу “Тай-Сен”, учень ліцею №4 Нікіта Сокульський, вийшов у фінал своєї категорії, вигравши 5 поєдинків. На жаль, він поступився досвідченому спортсмену зі Львова. Як результат – срібна нагорода. Представниця клубу “Тай-Сен” Олена Прокопець (учениця гімназії №2) виборола бронзову нагороду. Нині вона є кандидаткою до складу Національної збірної України серед кадетів та юніорів.

Також у Львові відбувся Чемпіонат України з карате (WKF), у якому взяли участь найкращі дорослі спортсмени. Чернівецьку область представляло 13 атлетів з клубів «Дзаммай», «Лідер», «Тай-Сен» та «Максимум».

Найкращий результат продемонстрував спортсмен клубу «Дзаммай» та тренер клубу «Тай-Сен» Євген Мотовилін, який в категорії куміте понад 84 кг здобув чотири перемоги та завоював золото. Показово, що у четвертьфіналі Євген без проблем переміг екс-серба Младена Мілетіча, який є багаторазовим чемпіоном Югославії та Сербії з карате, призером Чемпіонату Європи та Світу, переможцем Кубку Майстрів СНД 2011 року, Чемпіоном України з карате 2011 року.

У найбільш видовищній категорії – командному куміте серед чоловіків збірна Чернівецької області виборола срібні нагороди. У складі команди були Євген Мотовилін, Максим Юрчак, Олександр Корбут, Віктор Калинчук (клуби “Тай-Сен” та “Дзаммай”). Особливо приємно, що на шляху до фіналу був «пройдений» один з безперечних фаворитів – команда Києва. Можливо, результат був би ще кращим, якби в запасі не залишився через травму в індивідуальній категорії лідер команди – Євген Мотовилін.

Також вдало виступили молоді спортсмени клубу «Тай-Сен» Максим Ністор (студент ЧЕПК), Максим Гоменюк (студент ЧПК) та Фарід Яхяєв (учень гімназії №1), які завоювали срібло в командному ката.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівському обласному ...
Наступна новина: Чернівці: Завершився ...

КОМЕНТАРІ