В «Артеку» та «Молоді гвардії» оздоровляться 55 дітей з Тернопільщини

В «Артеку» та «Молоді гвардії» оздоровляться 55 дітей з Тернопільщини

07.12.12 11:03 0 1274
Як повідомили в управлінні у справах сім’ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації, 55 дітей з Тернопільської області вирушили на оздоровлення та відпочинок в міжнародний дитячий центр «Артек» та дитячий центр «Молоду гвардію».

У 13 тематичній зміні – «Літературний фестиваль «Вітер перемін», яка триватиме з 7 по 26 грудня в МДЦ «Артек» візьме участь 31 дитина з Тернопілля.

Протягом літературного фестивалю у артеківців буде можливість перевірити свою кмітливість у КВК «У тридев'ятому царстві», виявити свої таланти в творчих конкурсах «Книжкова регата», заглянути в глибини історії на загадковому вечорі «Легенди і міфи Криму», здійснити «Подорож по бібліотечних полицях», поринути у світ казки «Під вітрилом мрії», створити літературний альманах «Малий Пегас», всім разом взяти участь у читанні та обговоренні улюблених книг, перевірити свої знання в грі-вікторині «Сучасні українські поети і письменники».

Протягом зміни продовжується естафета добрих справ «Щасливі долоні: добро починається з тебе». Артеківці виготовляють своїми руками подарунки та в день Святого Миколая передадуть їх дітям, які перебувають на лікуванні в дитячому лікувально-оздоровчому санаторії ім А.А. Боброва в Алупці.

А на відпочинок у «Молоді гвардії» поїхало 24 дитини з Тернопільської області. На них чекає відпочинково-оздоровча зміна «Сторінками народного календаря», програма якої передбачає знайомство дітей з національними звичаями та традиціями, відтворення святкових обрядів, розвиток естетичного смаку.

.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ