Луцьк: Відбулись урочисті збори, присвячені Дню місцевого самоврядування

Луцьк: Відбулись урочисті збори, присвячені Дню місцевого самоврядування

07.12.12 11:09 0 1433
Сьогодні, напередодні Дня місцевого самоврядування, в обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбулись урочисті збори, присвячені цьому професійному святу.

Привітати усіх, хто має причетність до свята, прийшли перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко, голова Волинської обласної ради Володимир Войтович та Луцький міський голова Микола Романюк.

Із доповіддю та вітанням до присутніх звернувся голова обласної ради Володимир Войтович, який нагадав історію становлення самоврядних органів та перспективи їх розвитку. Кращі працівники місцевого самоврядування отримали нагороди від обласної ради з рук Володимира Войтовича. Вручили відзнаки й перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко та Луцький міський голова Микола Романюк.

Почесною грамотою Луцької міської ради за значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, плідну депутатську діяльність та активну участь у громадському житті міста, а також з нагоди Дня місцевого самоврядування він нагородив депутатів Луцької міської ради: Юрія Вегу, Сергія Волика, Олександра Плісецького та Володимира Самуляка.

«Дякую усім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу - розбудовуємо наше місто, працюємо задля добробуту лучан. Впевнений, що цей урочистий день додасть усім нам сил і піднесеного настрою, а щоденна праця буде спрямована на процвітання рідного Луцька та кожного його жителя», - зазначив у вітальному слові Луцький міський голова Микола Романюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В «Артеку» та «Молоді ...
Наступна новина: У Львові пропагують ідеї ...

КОМЕНТАРІ