Чернівці: Окреслено перспективи роботи тристоронньої соціально-економічної ради

Чернівці: Окреслено перспективи роботи тристоронньої соціально-економічної ради

07.12.12 12:10 0 1287
Учора, 5 грудня, відбулося підсумкове засідання 2012 року міської тристоронньої соціально-економічної ради. На ньому головував заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Петро Ротар. Разом із представниками виконавчих органів міської ради, профспілок та міської організації роботодавців він розглянув стан виконання заключних розділів угоди, укладеної сторонами соціального партнерства на 2010-2012 роки.

Про проведену роботу з організації оздоровлення, культурного дозвілля та розвиток фізичної культури і спорту у Чернівцях присутніх інформували керівники управлінь культури, освіти та управління фізичної культури та спорту міської ради. Зокрема, було закцентовано увагу на проведенні літньої оздоровчої кампанії, забезпеченні оздоровлення дітей в заміських оздоровчих таборах, якими опікується облпрофрада та галузеві профспілки.

Співголова тристоронньої соціально-економічної ради Петро Ротар підвів підсумки роботи, проведеної виконавчими органами міської ради по виконанню Угоди на 2010-2012 роки, окресливши перспективи подальшої роботи.

Враховуючи пропозиції співголів тристоронньої ради – голови міської організації роботодавців Стелли Станкевич, заступника голови облпрофради Степана Мельника, було утворено робочу комісію з підготовки проекту угоди між виконавчим комітетом Чернівецької міської ради та президією Чернівецької обласної ради профспілок і Чернівецькою міською організацією роботодавців на 2013 і наступні роки.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відкрили ...
Наступна новина: Чернівчани вже оцінили нове ...

КОМЕНТАРІ