Відбулася презентація проекту "Культурна мапа Луцька"

Відбулася презентація проекту "Культурна мапа Луцька"

07.12.12 12:45 0 1321
У Палаці культури міста Луцька відбулася прес-конференція з нагоди презентації проекту «Культурна мапа Луцька», який започаткований у травні 2012 року. У презентації взяли участь голова постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури та мови Анатолій Пархом’юк, начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів, координатор проекту «Культурна мапа Луцька» Олена Хаджиоглова, президент Луцького джазового клубу Олег Баковський, засновник мистецької організації «Арт Ефект» Олександр Котис.

Тетяна Гнатів зауважила, що міська рада - партнер проекту. «Нам вдалося налагодити хорошу співпрацю з громадськими організаціями. Нам важливо, щоб лучани побачили зміни у культурно-мистецькому житті», – сказала вона.

Анатолій Пархом’юк у своєму виступі акцентував на тому, що для розвитку культури потрібно мати стратегічний план, до обговорення якого мають долучитися громадські організації, щоб було менше не вдоволених заходами, які їм пропонують митці.

Організатори детально розповіли про проект, який реалізовується за підтримки Європейського культурного фонду і покликаний перш за все виявити мистецькі потреби громадян. Координатори проекту Благодійний фонд «Співдружність – Волинь», мистецька організація «Арт Ефект», управління культури Луцької міської ради та Луцький джазовий клуб.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ