У ДТП на Хмельниччині загинуло четверо осіб

У ДТП на Хмельниччині загинуло четверо осіб

07.12.12 08:08 0 1347
Четверо загиблих, в тому числі і двоє дітей, та один постраждалий — такі невтішні наслідки жахливої автомобільної аварії, яка сталася неподалік села Скаржинці Хмельницького району.

41-річний водій автомобіля «ВАЗ-2106», мешканець Дунаєвецького району, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою під керуванням 57-річного громадянина Туреччини, який їхав транзитом через Україну до Білорусії. За словами останнього, він рухався зі швидкістю 30-40 км/год., а легковик несподівано виїхав йому прямо під колеса. Очевидці підтверджують, що водій вантажівки справді всіляко намагався уникнути ДТП.

Після зіткнення легковий автомобіль викинуло в кювет. На щастя, знайшлося чимало небайдужих очевидців аварії, які одразу викликали «швидку», міліцію та співробітників МНС та, не гаючи часу, почали витягувати потерпілих із автомобіля. Одним із перших, хто прийшов на допомогу, був оперуповноважений управління карного розшуку УМВС України в Хмельницькій області Віталій Шляховий, який того вечора повертався зі службового відрядження.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій, 21-річна пасажирка та її кількамісячна дитина загинули на місці. Ще одна пасажирка та 5-річна дитина із політравмами були доправлені в реанімаційне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні. На жаль, дитину врятувати не вдалося і близько третьої години ночі вона померла. За життя 38-річної жінки лікарі продовжують боротьбу.

Наразі слідчі працюють над з'ясуванням усіх обставин ДТП, але очевидно, що свою роль зіграли складні погодні умови, тож працівники ДАІ вкотре закликають усіх учасників дорожнього руху у цей період бути особливо уважними та обережними на вулицях і автошляхах.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: Микола ...
Наступна новина: На Чернігівщині розглянули ...

КОМЕНТАРІ