У Львові правоохоронці вилучили 15 000 пачок цигарок

У Львові правоохоронці вилучили 15 000 пачок цигарок

07.12.12 13:06 0 1248
Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами ГУ МВС України у Львівській області викрили нелегальний канал збуту тютюнових виробів.

Співробітники УДСБЕЗ обласного управління міліції у Львові виявили два автомобілі з цигарками відомих марок. За кермом транспортних засобів були жителі Полтавської та Чернівецької областей.

Поряд з транспортними засобами перебувала замовник товару - мешканка Львівської області. Жіночка пояснила, що їй привезли 30 ящиків з цигарками, тобто 15 000 пачок за ціною 4,2 гривні за кожну на загальну суму 63 000 гривень.

З’ясувалось, що цигарки контрафактні, тобто такі, що містять об’єкти права інтелектуальної власності, вивезення і транспортування яких на митній території України призводить до порушення прав власника, які захищаються відповідно до чинного законодавства України та міжнародних договорів, укладених в установленому законом порядку.

На даний час слідчі Личаківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області розпочали досудове розслідування за статтею 229 (незаконне використання чужого знака для товарів чи послуг) КК України.

ВЗГ ГУМВС України

 у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ