На Полтавщині затримали зловмисника, який намагався зарізати таксиста

На Полтавщині затримали зловмисника, який намагався зарізати таксиста

07.12.12 13:33 0 1402
За допомогою у Новосанжарську центральну районну лікарню з різаною раною грудної клітини та пальців лівої кисті звернувся 36-річний мешканець села Руденківка, який працює таксистом.

Про подію лікарі повідомили правоохоронцям. До пораненого одразу приїхала слідчо-оперативна група міліції. Зі слів потерпілого, пригода сталася близько 23-ої години на автодорозі поблизу села Жуки. Чоловік прибув на виклик двох молодиків, які замовили поїздку до Полтави.

Як потім з`ясували оперативники, у цей вечір двоє молодиків розважалися на вулиці села. Хлопці пили горілку та пиво. Але цього їм виявилося замало. Гулякам закортіло «продовжити банкет» у Полтаві. Вони викликали таксі, яке їх чекало за селом. Прибувши до місця виклику один із хлопців відлучився в лісосмугу, а другий сів на заднє сидіння автомобіля. Раптом, несподівано для водія, пасажир наніс йому два удари ножем ззаду. Але чоловік не розгубився, схопив рукою ніж та виштовхнув нападника з автомобіля. Захлопнувши двері машини, водій таксі миттєво поїхав з місця події.

Згодом із лісосмуги повернувся другий хлопець, але таксі вже не було. Тож, молодики, наче нічого й не трапилось, викликали іншу машину і поїхали розважатися до обраного ними міста.

Потерпілий водій попереднього таксі звернувся за допомогою до лікарів та правоохоронців. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками міліції було встановлено, що ножові поранення таксисту наніс 22-річний мешканець села Жуки. Після хмільного пробудження нападник пошкодував про вчинене та пояснив правоохоронцям мотив своєї поведінки. Хлопець повідомив, що таким чином намагався помститися за знайому дівчину, яка загинула під час дорожньо-транспортної пригоди за участю таксиста із села Руденківка. Але, як потім стало відомо, на виклик на даному автомобілі приїхав інший водій, який постраждав випадково.

Та як би молодик не пояснював свою поведінку, йому все одно доведеться відповісти перед Законом. Дії молодика попередньо кваліфіковано за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає виправні роботи на строк до 2-х років, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3-х років.

Кобеляцький РВ

УМВС України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ