В Івано-Франківську створять Малу академію наук учнівської молоді

В Івано-Франківську створять Малу академію наук учнівської молоді

07.12.12 16:01 0 1329
29.11.2012р. на засіданні сесії Івано-Франківської міської ради прийнято рішення щодо проекту «Про створення Івано-Франківської Малої академії наук учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області ». 

Дане рішення прийняте з метою залучення вихованців (учнів, слухачів) до науково-дослідницької діяльності, експериментальної, конструкторської та винахідницької роботи в різних галузях науки, техніки, культури і мистецтва, удосконалення мережі позашкільних навчальних закладів міста.

Мала Академія наук сприятиме вдосконаленню виявлених здібностей, обдарувань учнівської молоді, самовизначенню та самореалізації особистості засобами залучення до пошукової, експериментальної, дослідницької роботи в різних галузях науки і техніки, забезпечує її творчий, інтелектуальний, духовний розвиток, підготовку до майбутньої професійної та громадської діяльності.

Мала Академія як позашкільний навчальний заклад створить умови для творчого, інтелектуального, духовного удосконалення учнів та його стимулювання, сформує в учнів уміння та навики культури наукового дослідження, стане центром наукових досліджень учнів та захисту їх авторських прав та інтересів.

< Попередня Наступна > Допо

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: Голова ОДА ...
Наступна новина: На Тернопільщині планують ...

КОМЕНТАРІ