Закарпатці запропонували Івано-Франківщині долучитися до Міжрегіонального форуму з питань розвитку сільських територій за участю представників країн ЄС - Угорщини, Словаччини та Румунії

Закарпатці запропонували Івано-Франківщині долучитися до Міжрегіонального форуму з питань розвитку сільських територій за участю представників країн ЄС - Угорщини, Словаччини та Румунії

08.12.12 08:37 0 1279
Сьогодні в департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації засідав "круглий стіл" щодо розвитку сільських територій Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Учасниками обговорення заявленої теми «круглого стола», яку, до слова, ініціювали закарпатці, були представники структурних підрозділів Івано-Франківської облдержадміністрації, Закарпатської та експерти Проекту PRISM (Канада). Йшлося про перспективи проведення, у березні 2013 року, Міжрегіонального форуму органів влади з питань розвитку сільських територій Івано-Франківської області, Закарпатської, Львівської і країн ЄС - Угорщини, Словаччини та Румунії.

Довідково

Проект розробки та впровадження публічної політики (Проект PRISM) розрахований і фінансується Канадською аґенцією міжнародного розвитку (CIDA); керівництво проектом здійснює Канадське бюро міжнародної освіти (CBІE). Проект надає цільову підтримку у розбудові спроможності українських урядових інституцій України щодо розробки, впровадження та координації публічної політики.

Проект PRISM є складовою програми канадського уряду щодо технічного співробітництва з Україною, у межах якої робиться наголос на розбудові спроможності на індивідуальному та інституційному рівнях, а також на створенні сприятливого середовища для реформ, передачі знань, партнерстві та налагодженні прямих зв’язків між канадськими та українськими партнерами. Зв’язки, встановлені завдяки Проекту PRISM, створюють можливості для обміну досвідом, методологіями та знаннями, пов’язаними з процесами розробки і впровадження публічної політики.

Метою Проекту PRISM є сприяння розвиткові відповідального врядування, демократії та верховенства права шляхом розбудови інституційної спроможності з розробки та впровадження політики шляхом надання оперативної кваліфікованої технічної підтримки з боку Канади та міжнародної спільноти.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: Про ...
Наступна новина: Львівщина отримала кошти ...

КОМЕНТАРІ