Хмельниччина: Водоканал Кам’янця-Подільського відсвяткував 100-річчя

Хмельниччина: Водоканал Кам’янця-Подільського відсвяткував 100-річчя

08.12.12 09:45 0 1479
Днями у Кам’янці-Подільському відзначали доволі знакову подію – 100-річчя з нагоди початку будівництва водогону. З 1912 року в місті розпочато будівництво насосних станцій та прокладання мереж централізованого водопостачання та водовідведення.

Наразі міський водоканал є структурним підрозділом комунального підприємства «Міськтепловоденергія», яке очолює заслужений працівник сфери послуг України, почесний енергетик України Валерій Гордійчук.

На святкування завітало чимало поважних гостей, які приїхали привітати колег та відзначити здобутки Кам’янця у галузі водопостачання та водовідведення. Серед них – депутати Верховної Ради України Інна Богословська та Володимир Мельниченко, заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Леонід Гураль, заступник директора департаменту – начальник управління тарифної політики централізованого водопостачання та водовідведення Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері комунальних послуг Олег Дімов, представники української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія» - Олександр Попов – почесний президент та Сергій Потьомін – генеральний директор, начальник управління УЖКГ ОДА Петро Махнюк, голова обласної профспілки працівників ЖКГ Микола Шафінський.

Приймали «водяники» Кам’янця вітання і від своїх безпосередніх колег – директорів водоканалів з Хмельницького, Чернівців, Івано-Франківська, Броварів, Шепетівки, Дунаївців, Старокостянтинова, Ізяслава тощо.

Святкування сторіччя вирішили розпочати з презентації найновіших досягнень, з якими водоканал зустрічає своє сторіччя та готовий працювати надалі.

Відбулася офіційна презентація нової автоматизованої диспетчерської, з якої проводиться управління всіма водо- та каналізаційними насосними станціями, які за кошти кредиту Світового банку обладнанні найсучаснішими агрегатами, також на загальному екрані видно роботу всіх котелень міста, ТЕЦ. Все це виводить надання послуг а якісно новий рівень, зменшує вплив так званого «людського фактору».

Після презентації для всіх гостей провели невелику екскурсію по об’єктах, де за останні два роки відбулися масштабні роботи з модернізації та замінні обладнання.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перспективи та проблеми ...
Наступна новина: Високоспеціалізована ...

КОМЕНТАРІ