Хмельниччина: На Шепетівщині відзначили День місцевого самоврядування

Хмельниччина: На Шепетівщині відзначили День місцевого самоврядування

08.12.12 10:41 0 1451
Сьогодні у залі засідань Шепетівської районної ради відбулися заходи присвячені Дню місцевого самоврядування. Участь в урочистостях взяла заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Лілія Бернадська.

Вітаючи присутніх Лілія Віталіївна відмітила, що майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Адже саме від наполегливої і самовідданої праці, високого професіоналізму, компетентності, відповідальності та активної громадської позиції працівників місцевого самоврядування залежить розвиток Хмельниччини та України загалом. Заступник голови-керівник апарату ОДА побажала присутнім здоров’я, щастя, добра, родинного затишку, творчої сили та нових звершень на ниві зміцнення державності, натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку територіальних громад.

Від імені голови обласної державної адміністрації Василя Ядухи Лілія Бернадська нагородила кращих працівників самоврядних органів краю грамотами обласної державної адміністрації та цінними подарунками.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельниччина: ...

КОМЕНТАРІ