Івано-Франківщина: Виконання плану усунення недоліків, виявлених комісією МНС України та інспекцією Держтехногенбезпеки, вдруге розглянуть на колегії ОДА у червні   наступного року

Івано-Франківщина: Виконання плану усунення недоліків, виявлених комісією МНС України та інспекцією Держтехногенбезпеки, вдруге розглянуть на колегії ОДА у червні наступного року

08.12.12 11:22 0 1426
Про результати комплексної перевірки стану реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту,

техногенної, пожежної безпеки на території Івано-Франківської області та заходи щодо усунення виявлених недоліків йшлося сьогодні на черговому на засіданні колегії облдержадміністрації. Доповідав начальник Територіального управління МНС України в області Володимир Чернецький.

Як відомо,19-28 листопада комісія Міністерства надзвичайних ситуацій та Держтехногенбезпеки України в області провела комплексну перевірку реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, аварійно-рятувальної справи, готовності органів управління, сил і засобів територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту до дій за призначенням.

Комісія констатувала: в області особлива увага приділяється виконанню законодавчих та інших нормативно-правових актів з питань, які перевірялися. Водночас було виявлено окремі недоліки, які, як зазначено у довідці за результатами перевірки, «можуть спричинити посилення негативних наслідків надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру».

З метою реалізації ( у повному обсязі) державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, постійної готовності органів управління, сил і засобів територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту до дій за призначенням, врахування зауважень комісії, вказаних в акті комплексної перевірки, колегія облдержадміністрації

схвалила План усунення недоліків та доручила дотичним структурним підрозділам «в межах повноважень забезпечити виконання заходів згаданого плану».

Начальнику управління Держтехногенбезпеки України в області Олегу Масляку та начальнику Територіального управління МНС України в області Володимиру Чернецькому колегія доручила «посилити контроль за станом пожежної і техногенної безпеки в області та вжити невідкладних заходів щодо підвищення готовності аварійно-рятувальних сил до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій».

У червні 2013 року на колегії ОДА буде заслухано хід виконання заходів, передбачених Планом усунення недоліків, виявлених комісією МНС України та інспекцією Держтехногенбезпеки України під час цьогорічної комплексної перевірки.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ