Михайло Костюк нагородив голів райрад Львівщини з нагоди Дня місцевого самоврядування

Михайло Костюк нагородив голів райрад Львівщини з нагоди Дня місцевого самоврядування

08.12.12 11:50 0 1349
Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк взяв участь в урочистостях з нагоди Дня місцевого самоврядування. Голова ЛОДА привітав, депутатів місцевих рад, працівників органів місцевого самоврядування та усіх краян з Днем місцевого самоврядування та нагородив голів окремих районних рад області.

«Роль місцевого самоврядування, особливо у процесі становлення громадянського суспільства і розвитку демократії, важко переоцінити. Це основа, базис, на якому ґрунтується держава», – наголосив Михайло Костюк.

Голова Львівської ОДА підкреслив, що облдержадміністрація спільно з Львівською обласною радою цьогоріч досягли значних результатів. Зокрема, завдяки консолідованій позиції двох органів влади на Львівщині збудовано 146 соціально-культурних об’єктів, 7 закладів освіти, 35 закладів охорони здоров’я та 35 ФАПів, збудовано дві лікарні та понад 100 км доріг.

За вагомий внесок у розбудову місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування Михайло Костюк нагородив Почесною грамотою облдержадміністрації голову Сколівської районної ради Миколу Романишина, голову Городоцької районної ради Василя Полумацканича, голову Пустомитівської районної ради Віктора Бабія та голову Кам’янка-Бузької районної ради Василя Ковтала. Також Подяку голови Львівської облдержадміністрації оголосили Моршинському міському голові Руслану Ільницькому.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ