Хмельниччина: Ще один крок на шляху підвищення конкурентоспроможності регіону у змаганні за інвестиції

Хмельниччина: Ще один крок на шляху підвищення конкурентоспроможності регіону у змаганні за інвестиції

08.12.12 12:22 0 1422
Залучення продуктивних інвестицій, що сприяють економічному зростанню в регіоні, визначене пріоритетним напрямом роботи обласної влади та перебуває на постійному особистому контролі у голови обласної державної адміністрації Василя Ядухи.

Тож, круглий стіл на тему “Розвиток промислових парків для залучення інвестицій”, проведений за сприяння ОДА в рамках проекту Агентства США з міжнародного розвитку “Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність” став наступним кроком у системній роботі обласної влади в цьому напрямі.

Учасники семінару, представники Рівненської, Тернопільської та Хмельницької облдержадміністрацій, відповідальні за інвестиційний напрямок діяльності, опрацювали актуальні питання щодо підвищення конкурентоспроможності регіону у змаганні за інвестиції.

Директор з конкурентоспроможності та інвестиційної діяльності Агенства США з міжнародного розвитку ЛІНК Ксенія Сидоркіна обговорила з присутніми питання типології індустріальної нерухомості. Спеціаліст з інвестицій Олександр Жовнір розповів про ретроспективу розвитку промислових парків.

Також практичний досвід створення Індустріального парку презентували представники Рівненської області. Поділився напрацьованим з присутніми і Віталій Любчик, директор наукового парку «Інноваційний розвиток Поділля».

Відомо, що інвестиції йдуть туди, де для інвестора створюються кращі умови. Іноземний інвестор надає перевагу вкладенню коштів у той регіон, де проводиться цілеспрямована інвестиційна політика. Важливу роль у цьому процесі відіграють органи влади, здатні на належному рівні забезпечити сприятливий інвестиційний клімат.

Підсумовуючи зроблене, за оцінкою присутніх, захід став ще одним кроком на шляху підвищення конкурентоспроможності регіону у змаганні за інвестиції та продовжив системну роботу облдержадміністрації в цьому напрямі.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: Привітали ...
Наступна новина: Хмельниччина: На ...

КОМЕНТАРІ