Хмельниччина: На Шепетівщині інвалід війни отримав квартиру

Хмельниччина: На Шепетівщині інвалід війни отримав квартиру

08.12.12 12:39 0 1323
Одним з пріоритетних завдань діяльності Президента України Віктора Януковича, Кабінету Міністрів України, місцевих органів влади є соціальний захист ветеранів війни. Сьогодні заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Лілія Бернадська із почесною місією завітала до Шепетівки. Вона разом із міським головою Сергієм Антонюком від імені голови Хмельницької обласної адміністрації Василя Ядухи вручила ключі від квартири, придбаної за кошти державного бюджету, інваліду війни І групи Михайлу Єгоровичу Матоніну. Це житло надане відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Лілія Віталіївна зауважила, що держава робить усе аби життя ветеранів війни було комфортним, і сьогодні поступово реалізуються задекларовані в законах України права тих, хто свого часу визволяв наш край від окупантів, а у повоєнний період відбудовував народне господарство.

Лілія Бернадська звернулась до Михайла Єгоровича із словами подяки за здійснений подвиг під час визволення України від фашистських окупантів. «Ви є прикладом для нас і допоки будемо жити ми і наші діти буде жити пам’ять про вас. Нехай Господь Бог дає вам багато років життя, міцного здоров’я і благополуччя.» - сказала Лілія Віталіївна.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ