Хмельниччина: Працівників органів місцевого самоврядування Чемеровеччини відсвяткували своє професійне свято

Хмельниччина: Працівників органів місцевого самоврядування Чемеровеччини відсвяткували своє професійне свято

08.12.12 12:52 0 1463
Сьогодні у районному будинку смт Чемерівці відбулися урочистості з нагоди Дня працівників місцевого самоврядування. На свято завітав заступник голови облдержадміністрації Леонід Гураль.

Перед початком офіційної частини учасники зібрання мали можливість ознайомитися у фойє із експонатами виставки художньо-прикладного мистецтва місцевих майстрів.

Вітаючи винуватців свята від імені голови облдержадміністрації Василя Ядухи та від себе особисто, Леонід Гураль зазначив, що перспективи Чемеровецького району та нашої області надзвичайно великі. Впроваджуються нові технології виробництва, будуються і відкриваються підприємства, заклади соціально - культурної сфери, налагоджуються добрі стосунки із передовими країнами Європи і світу. Проте, на його думку, надзвичайно важливо сьогодні в повній мірі використати усі наявні можливості і, незважаючи на політичні уподобання, об’єднати зусилля та продовжувати плідно і наполегливо працювати на благо Подільського краю та України. Леонід Андрійович висловив упевненість у тому, що ми зможемо проторувати собі дорогу у краще, заможніше майбутнє, у якому людина почуватиме себе вільною і захищеною.

Окрім словесних привітань 46 кращих спеціалістів виконавчих комітетів місцевих рад району удостоїлися грамот, подяк, цінних подарунків та премій обласної адміністрації та ради, районної адміністрації та ради, обласної та районної профспілкових організацій працівників органів місцевого самоврядування.

Сподобалася всім й концертна програма, яку підготували аматори місцевої сцени спільно із митцями Хмельницького академічного обласного музично - драматичного театру ім. М.Старицького.

Ю.Гончарук

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: На ...
Наступна новина: Хмельниччина: Відбулося ...

КОМЕНТАРІ