Тернопільщина: Василь Гецько провів засідання робочої групи “Регіональний економічний розвиток, бізнес-клімат, інвестиції та міжнародна співпраця”

Тернопільщина: Василь Гецько провів засідання робочої групи “Регіональний економічний розвиток, бізнес-клімат, інвестиції та міжнародна співпраця”

08.12.12 13:36 0 1411
Спільні дії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування протягом січня-вересня 2012 року були направлені на стабілізацію ситуації в економіці і соціальній сфері та вирішення проблемних питань регіону.

На цьому наголосив, відкриваючи розширене засідання робочої групи “Регіональний економічний розвиток, бізнес-клімат, інвестиції та міжнародна співпраця” заступник голови облдержадміністрації Василь Гецько.

Під час засідання було відзначено, що за результатами оцінки діяльності Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій Тернопільська область у січні – вересні 2012 року посіла 5 місце.

Області вдалось досягнути високого результату за рахунок позитивних тенденцій за наступними показниками: ріст обсягів промислового виробництва на 0,8%, зростанням обсягу сільськогосподарського виробництва на 5%, ріст на 4,2% обсягів виробництва продукції рослинництва, зростанням обсягів виконаних будівельних робіт на 3,5%, збільшення у січні-червні 2012 року обсягів капітальних інвестицій на 41% та ін.

Учасники засідання робочої групи обговорили стан виконання розпорядчих документів і доручень голови облдержадміністрації щодо відновлення роботи промислових підприємств області та розглянули результати рейтингової оцінки діяльності районних державних адміністрацій та виконкому Тернопільської міської ради за 9 місяців 2012 року. Йшлося також про тенденції соціально-економічного розвитку до кінця року.

У результаті обговорення даних питань керівникам райдержадміністрацій, структурним підрозділам облдержадміністрації та територіальним органам центральних органів виконавчої влади доручено провести детальний аналіз усіх показників соціально-економічного розвитку області.

Крім того, буде розроблено конкретні заходи щодо покращення цих показників, як у територіальному розрізі, так і по кожному промисловому підприємстві де не вирішуються проблемні питання.

Участь у засіданні взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, заступники голів з економічних питань та начальники управлінь економіки райдержадміністрацій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ