Тернопільщина: Інформує Фонд державного майна

Тернопільщина: Інформує Фонд державного майна

08.12.12 14:18 0 1400
Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області має намір передати в оренду об’єкт державного майна, щодо якого надійшла заява.

А саме: частину нежитлових приміщень будівлі площею 20,6 кв. м, що знаходиться у селі Семенів Теребовлянського району, з метою розміщення обладнання автоматичної телефонної станції для надання послуг фіксованого зв’язку, без надання послуг з доступу до мережі Інтернет. Вартість майна за незалежною оцінкою – 20 490 грн. без ПДВ. Балансоутримувач – Тернопільська дирекція Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта». Максимально можливий строк оренди об’єкта становить 2 роки 11 місяців.

Заяви про оренду об’єкта приймаються до 19 грудня 2012 року за адресою: 46008, м.Тернопіль, вул.Танцорова, 11, каб.603, РВ ФДМУ по Тернопільській області. Заяви подаються в окремому конверті з написом «Заява про оренду» із зазначенням найменування та місцезнаходження об’єкта оренди. У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз. 3 частини четвертої ст. 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Детальну інформацію щодо об’єкта оренди можна отримати в регіональному відділенні Фонду державного майна України по Тернопільській області за телефоном (0352) 52-36-38 та у газеті „Відомості приватизації” (№ 49 від 05.12.2012 року на 21 сторінці).

Прес-служба Регіонального відділення

Фонду державного майна України

по Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина: Перший ...

КОМЕНТАРІ