Н Рівненщині

Н Рівненщині "вокзального мінера" відправлять на лікування

08.12.12 14:17 0 1381
Рокитнівський районний суд виніс вирок місцевому жителю, який рік тому у новорічну ніч повідомив київську міліцію про замінування залізничного вокзалу у м. Києві. Правоохоронці за кілька годин встановили особу зловмисника.


В столиці ще тривала евакуація людей, а правоохоронці Рівненщини вже встановили особу зловмисника. Ним виявився 58-річний житель с. Остки Роман. У чоловіка виявили мобільний телефон, з якого було здійснено дзвінок до міліції. Пенсіонер у скоєному зізнався відразу, хоча причину свого телефонного дзвінка пояснити не зміг. Роман раніше в поле зору працівників міліції не потрапляв, до кримінальної чи адміністративної відповідальності не притягувався.
— За частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), було порушено кримінальну справу, — повідомив начальник Рокитнівського РВ УМВС підполковник міліції Сергій Русанівський. — Під час досудового слідства Роману було призначено судово-психіатричну експертизу, з висновку якої стало відомо, що він страждає на хронічний стійкий психічний розлад. Дану справу було направлено на розгляд до Рокитнівського районного суду, який виніс вирок – застосувати до Романа примусові заходи медичного характеру.


Тетяна ЧУБИК, Рокитнівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ