У Кременчуці знайдено тіло новонародженого малюка

У Кременчуці знайдено тіло новонародженого малюка

08.12.12 15:04 0 1442
До чергової частини Кременчуцького міського управління в 11.20 години, надійшло повідомлення по телефону від кременчужанина про те, що в Крюківському районі на території дамби, в лісосмузі, під час прогулянки з собакою він виявив підозрілі поліетиленові пакети зі слідами крові. Окрім цього чоловік повідомив, що через поліетилен було видно щось схоже на дитину.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції. У ході огляду зазначеної місцевості правоохоронці виявили поліетиленовий пакет із тілом новонародженої дитини. Наразі на місці знахідки працюють експерти-криміналісти, судово-медичні експерти та слідчі міліції і прокуратури.

Паралельно оперативники розпочали роботу зі встановлення особи, яка викинула тіло дитини.

Наразі відкрите кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 115 (умисне вбивство). За це законом передбачено від 10-ти до 15-ти років позбавлення волі.

Правоохоронці звертаються до кременчужан, особливо до мешканців Крюківського району міста, з проханням, допомогти у розкритті цього злочину. Якщо у вас є бодай-якась інформація, котра могла б допомогти слідству, просимо якомога швидше повідомити до найближчого райвідділу міліції, або зателефонувати на номери: (05367) 6-02-15 чи 102. Особливо цінною буде інформація про вагітних жінок , які народили дитину, але за місцем мешкання перебувають без малюка. Конфіденційність гарантуємо та будемо щиро вдячні за корисну для слідства інформацію.

ВЗГ УМВС

України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: Юрій ...
Наступна новина: На Рівненщині винесено ...

КОМЕНТАРІ