На Львівщині мисливець вбив 19-річного хлопця

На Львівщині мисливець вбив 19-річного хлопця

10.12.12 08:22 0 1271
У Миколаївському районні на Львівщині смертельним пораненням мисливця завершилось незаконне полювання у лісі.

Про тіло невідомого чоловіка з вогнепальним пораненням, виявлене у лісі, черговому Миколаївського РВ ГУ МВС України у Львівській області повідомили медики 5 грудня 2012 року о 10.55.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що в той самий день під час незаконного полювання 22-річний мешканець одного із сіл Миколаївського району Львівської області, пострілом із власної гладкоствольної мисливської рушниці смертельно поранив 19-річного хлопця у сонну артерію і грудну клітку.

Хлопець розповідає, що він не помітив товариша і вистрілив у нього ненавмисне. Коли він після пострілів підбіг до пораненого і побачив кров одразу зателефонував до знайомого, а той на швидку. Медики приїхавши на місце події, і констатували смерть хлопця.

У той самий час до органів внутрішніх справ із заявою про зникнення сина звернувся батько чоловіка, тіло якого виявили у лісі.

У найкоротший час підозрюваний у вчиненні злочину був затриманий. Рушниця, з якої було проведено постріл і набої до неї – вилучені. Відкрито кримінальне провадження у межах якого встановлено, що зброя належить затриманому на законних підставах.

Даний злочин регулюється ч.1 ст.115 ККУ – вбивство і передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно затриманого, а саме – взяття під варту.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові зникла людина
Наступна новина: На Львівщині попередили ...

КОМЕНТАРІ