На Львівщині попередили передачу наркотиків ув’язненим

На Львівщині попередили передачу наркотиків ув’язненим

10.12.12 08:39 0 1238
У Миколайвській колонії та у колонії № 30 м. Львова ув’язненим хотіли передати наркотичну речовину. Також затримали чоловіка, який мав при собі поліетиленовий пакет із «метадоном».

Зараз на Львівщині тривають оперативно-профілактичні заходи з метою виявлення злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Зокрема оперативники «полюють» на наркоторговців, а також осіб які утримують наркопритони, втягують інших у наркоманію.

Так, у виправній колонії № 50, що у с. Заклад, Миколаївського району, затримали 18-річного львів’янина, який намагався передати засудженому поліетиленовий пакет з вафлями. У пакунку окрім солодощів була ще й речовина білого кольору, ззовні схожа на наркотичний засіб «субітекс». Речовину відправили на дослідження до Науково Дослідного слідчо-криміналістичного центру.

Ще один факт передачі наркотичної речовини до колонії зафіксували у місті Львові. У бандеролі мешканець м. Соснівки, привіз ув’язненому, який відбував покарання у 30-колонії, 2 таблетки «собітексу». Наркотичну речовину чоловік запакував у тюбик із зубною пастою.

А у м. Дрогобич, працівники СБНОН Дрогобицького МВ затримали 43 – річного місцевого мешканця, який коли побачив працівників міліції викинув на тротуар пакет від сигарет, де було 6 таблеток наркотичного засобу «метадон». За цим фактом ведеться слідство.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Про свого дільничного ...

КОМЕНТАРІ