Чернівці: Центр культури «Вернісаж» зібрав музикантів і художників

Чернівці: Центр культури «Вернісаж» зібрав музикантів і художників

10.12.12 11:11 0 1293
У Центрі культури «Вернісаж» відбувся другий вечір «Музичний Вернісаж, який зібрав художників і музикантів та поєднав світ кольорів та звуків.

Розпочав святковий вечір соліст Андрій Гребоножко, який виконав арію Валентина з опери «Фауст» Шарля Гуно.

Перед шанувальниками фортепіанної музики виступив піаніст Олександр Кривич, який виконав «Ноктюрн» буковинського композитора Олексанра Чмута та «Етюд Патетичний» відомого російського композитора Олександра Скрябіна. Учасники оперної студії Центрального Палацу культури м. Чернівці співали арії з опер зарубіжних та українських композиторів. Арію Тараса з опери «Тарас Бульба» Миколи Лисенка та романс «Мельник» на вірші О.Пушкіна, музика О. Даргомижського майстерно заспівав представник старшого покоління шанувальників оперного співу Валентин Нєпосєдов.

Слухачі бурхливими оплесками зустріли заслуженого працівника культури України Василя Федорюка, який виконав пісню Петра з опери «Наталка – Полтавка» М. Лисенка та відомий твір «Ой ти дівчино, з горіха зерня» на вірші І.Франка, музика А.Кос-Анатольського. Пісню Терпелихи з опери «Наталка –Полтавка» заспівала Ярослава Бучинська. Солісти народної оперної студії Валентин Меньков, Сергій Меньков та Андрій Гребоножко виконали пісню «Сину, качки летять…» на вірші М. Ткача, музика О.Білаша. Концертмейстером музичного вечора була чарівна Юліанна Литвинюк.

Перед слухачами вечора також виступили керівник студії оперного співу Центрального Палацу культури Інга Міцан та директор Центру культури «Вернісаж» Лариса Канюка. У виставковій залі триває виставка художників з м. Кам`янець-Подільського.

Шанувальники оперного співу можуть долучатися до проведення подібних вечорів у Центрі культури «Вернісаж» , у якому експонуються твори відомих українських художників.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: Вулицю Гайову ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ