В Тернополі підрізали випадкового пасажира

В Тернополі підрізали випадкового пасажира

10.12.12 13:12 0 1201
В чергову частину міліції лінійного відділу на станції Тернопіль о 13 годині 35 хвилині надійшло телефонне повідомлення від 58 – річного жителя Тернопільської області, який повідомив про те, що на залізничному переїзді невідома особа нанесла ножове поранення його зятю, 34 – річному мешканцю Тернопільської області.

На місце події відразо була направлено слідчо – оперативну групу, яка встановила, що потерпілий захотів під’їхати до дачного містечка, яке знаходиться біля автодороги «Тернопіль – Кременець». Зупинив перший зустрічний автомобіль і вже поринув у думки перед далекою дорогою, аж тут один з невідомих йому чоловіків, який сидів на задньому сидінні разом з ним, безпричинно наніс ножове поранення в область живота та біля нерегульованого залізничного переїзду виштовхав з машини.

Потерпілого каретою швидкої медичної допомоги доставлено в Тернопільську районну лікарню з діагнозом – непроникаюче ножове поранення живота.

Розпочато кримінальне провадження слідчим прокуратури Тернопільської області кримінальної справи за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України «Легке тілесне ушкодження».

Водій та пасажир даного автомобіля обґрунтовано підозрюються у вчиненні злочину пов’язаного з пораненням людини.

Руслана Мацелюх
помічник начальника ЛВ на станції Стрий
по зв’язках з громадськістю та ЗМІ
УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині чоловік хотів ...
Наступна новина: Львівщина: Ще одне ...

КОМЕНТАРІ