Чому люди похилого віку йдуть з дому?

Чому люди похилого віку йдуть з дому?

10.12.12 13:43 0 1449
Ви коли-небудь замислювалися: «Чому люди похилого віку йдуть з дому?». Причин багато і перераховувати їх можна дуже довго, але є, на мій погляд, одна – найсерйозніша і найболючіша: дорослі діти не цікавляться життям своїх «сивочолих» батьків…

Згадайте, що ви питаєте у ваших батьків, коли приходите до них в гості?

- Як ви?

- Пенсію отримали?

- Дайте нам «трохи»?

Як правило, це все.

А далі ми починаємо вирішувати свої справи, поринати у вир робочих буднів, сім’ї і не має часу на «душевні розмови» з батьками.

Буває і інший варіант коли стає не можливо жити під «одним дахом» з дружиною або чоловіком, дітям начхати на тебе, і не витримавши психологічного тиску люди, просту йдуть на вулицю.

Не став виключенням випадок і в цей раз. Під час несення служби по охороні громадського порядку працівниками патрульно - постової служби на залізничному вокзалі станції Львів при перевірці документів був знайдений 73 – річний житель Львівської області, що рахувався як безвісті зниклий.

Даного громадянина було запрошено до чергової частини лінійного відділу на станції Львів для встановлення того, що саме його спонукало приховувати місце свого перебування від рідних.

В ході бесіди з працівникам транспортної міліції він розказав свою життєву історію, що через постійні скандали із дружиною та непорозуміння та неувагу з боку своїх дітей він пішов з дому, залишивши їм все…

Даний громадянин написав заяву в якій попросив зняти його з розшуку, як безвісті зниклого, так як він ніде не пропадав і дружина про це знала та повідомив, що в нього є квиток на поїзд сполученням «Львів – Харків», до міста Харків, де він буде в подальшому постійно проживати.

Звичайно тішить те, що в цій ситуаціє є щасливе завершення. Даний громадянин не пішов просто на вулицю, а все таки має «дах над головою».

Руслана Мацелюх

помічник начальника ЛВ на станції Стрий

по зв’язках з громадськістю та ЗМІ

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині 73-річний ...
Наступна новина: На Рівненській АЕС вимкнено ...

КОМЕНТАРІ