В пасажирському поїзді п’яні пасажири влаштували дебош з вогнегасником

В пасажирському поїзді п’яні пасажири влаштували дебош з вогнегасником

11.12.12 07:34 0 1337
Транспортна міліція та воєнізована охорона залізниці забезпечують цілодобове патрулювання на вокзалах та прилеглих до них територій. Правоохоронці не допускають вчинення будь-яких неправомірних дій та відвертають їх вчинення. Ось деякі приклади…

На спецлінію «102» поступило повідомлення від громадянки В., що в залі очікування вокзалу станції Львів - Приміський хуліганить невідомий громадянин. Працівниками транспортної міліції в залі очікування було виявлено двох громадян, чоловіка 1976 та жінку 1979 року народження, які перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на підвищених тонах намагались вияснити між собою стосунки. Як з’ясували правоохоронці, крикливі хулігани без постійного місця проживання. Подальших порушень громадського порядку міліціонери не допустили.

Начальником пасажирського поїзда № 100 сполученням Ужгород – Київ було складено акт на пасажирів даного поїзда. Двоє громадян, мешканці столиці, в стані алкогольного сп’яніння вчинили хуліганські дії, а саме: зірвали порошковий вогнегасник у вагоні № 7 та скрили його, чим спричинили забруднення в вагоні.

В кафе, яке розташоване на території вокзалу станції Свалява, 24-річний місцевий мешканець затіяв бійку з 22-річним мешканцем Закарпатської області. В результаті чого наніс йому тілесні ушкодження.

В усіх трьох випадках, які трапились на території обслуговування Львівської залізниці, громадяни перебували під впливом оковитої. В стані алкогольного сп’яніння люди втрачають почуття відповідальності, в результаті вчиняють хуліганські дії та інші злочини. Переважна більшість пиятик закінчуються бійками, адже п'яна людина швидше втрачає контроль над своїми діями і емоціями.

Христина Романчук
помічник начальника ЛВ на станції Львів
по зв’язках з громадськістю та ЗМІ
УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині, внаслідок ...
Наступна новина: В Чернівцях на вокзалі ...

КОМЕНТАРІ