У Вінниці затримали

У Вінниці затримали "міліціонера", який пограбував дитину

11.12.12 07:44 0 1414
Працівники вінницької міліції затримали студента, який у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького пограбував шестикласника.

До 12-річного хлопчика, який у вихідний день гуляв у вінницькому центральному парку, підійшов молодик. Він представився працівником правоохоронного органу та попросив мобільний телефон, щоб зробити терміновий дзвінок. Довірлива дитина одразу дала «правоохоронцю» свій телефон. Отримавши мобільний, зловмисник кинувся навтьоки.

Засмучена дитина розповіла про цей прикрий випадок своїм батькам, і вони одразу звернулися за допомогою до міліції. Через кілька годин псевдоміліціонер був затриманий правоохоронцями. Ним виявився 23-річний студент одного з професійно-технічних училищ міста Жмеринки. У кишені його куртки знаходився мобільний телефон, який він викрав у школяра. Молодик не очікував, що його так швидко затримає міліція, тому не встиг знайти покупця на телефон.

Затриманий не вперше потрапляє в поле зору працівників міліції. Раніше він вже був засуджений за скоєння крадіжок.

Дії зловмисника попередньо кваліфіковані за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), за що передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ