На Івано-Франківщині хлопець

На Івано-Франківщині хлопець "підстрелив" свою дівчину

11.12.12 13:55 0 1427
У неділю близько п'ятнадцятої години на приймальний покій Коломийської центральної районної лікарні доставили 16-річну жительку одного з сіл району. У дівчини було кульове поранення височної ділянки голови. Після надання невідкладної медичної допомоги її перевели в реанімаційне відділення дитячої лікарні.

Отримавши з лікарні повідомлення про поранену пацієнтку, туди виїхала слідчо-оперативна група Коломийського міськвідділу міліції. Дівчина була у важкому стані, але при свідомості. В ході досудового розслідування встановлено, що тілесні ушкодження неповнолітня отримала внаслідок необережного поводження з вогнепальною зброєю свого друга.

Як з'ясувалося, при зустрічі в Коломиї сімнадцятирічний хлопець запропонував дівчині постріляти з його пістолета біля Комсомольського озера. Юнка здійснила у повітря чотири постріли й передала зброю приятелеві. Той тричі вистрелив угору, після чого від'єднав магазин з рукоятки пістолета, але не пересвідчившись у відсутності набою в патроннику, з необережності натиснув на спускову скобу. Пролунав постріл, і гумова куля влучила дівчині у висок.

Правоохоронці вилучили незареєстрований стартовий пістолет турецького виробництва, перероблений для стрільби патронами, спорядженими гумовими кулями. Юнак пояснює, що начебто знайшов цю зброю. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст.128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ