Іноземці популяризуватимуть Тернопіль у світі

Іноземці популяризуватимуть Тернопіль у світі

11.12.12 17:29 0 1076
Молодіжна громадська організація «АЙСЕК» за підтримки Тернопільської міської ради в рамках проекту «Тернопіль – студентська столиця України» реалізують культурно-пізнавальний проект «Ознайомтесь з Україною», метою якого є популяризація Тернополя у світі.

«Протягом шести тижнів з 14 грудня 2012 по 28 січня 2013 десять стажерів з-за кордону знайомитимуться з культурними, архітектурними та природними окрасами нашого міста, робитимуть фотографії, зніматимуть відео та писатимуть статті. Всю інформацію висвітлюватимуть на сайтах та блогах своєї країни. Іноземні студенти також будуть залучені до роботи в реалізації проекту «Тернопіль – студентська столиця України», – розповіла координатор проекту Ірина Пшедніцька.

Завдяки реалізації таких проектів, як «Ознайомтесь з Україною», на думку міського голови Сергія Надала, іноземці можуть дізнатись більше про Тернопіль.

«Жодна реклама не зможе донести таких емоцій та переживань, які опишуть у своїх статтях та блогах учасники проекту. Крім того, чекаємо на цікаві ідеї від стажерів, які можна буде втілити в рамках проекту «Тернопіль – студентська столиця України», - зауважив Сергій Надал.

Також 15 січня 2013 року в Українському Домі «Перемога представлять фотовиставку «Тернопіль очима іноземців».

Вже цієї п’ятниці Тернопіль прийме стажерів з Бразилії, Мексики, Австралії та Болгарії.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До свят тернополянам ...
Наступна новина: Чернівці: Комунальні служби ...

КОМЕНТАРІ