На Тернопільщині закликали усі служби до координації дій під час боротьби з наслідками снігопадів

На Тернопільщині закликали усі служби до координації дій під час боротьби з наслідками снігопадів

11.12.12 16:34 0 1187
Координувати дії усіх служб для боротьби з наслідками снігопадів закликав під час засідання обласної комісії з питань безпеки руху перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач.

Звертаючись до учасників наради, а це представники територіального управління МНС, ДАІ, Служби автомобільних доріг, Тернопільської міської ради, головного управління розвитку інфраструктури, управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА, Микола Головач наголосив на важливості забезпечення безперебійного та безпечного руху автотранспорту на дорогах області.

Говорячи про необхідність координації дій він навів приклад надання допомоги автомобілістам, які 10 грудня, внаслідок складних погодних умов, опинилися в заторах на об’їзній навколо Тернополя.

Для розв’язання ситуації було залучено сили Територіального управління МНС, Державтоінспекції, комунальних служб м.Тернополя та інші допоміжні служби. За допомогою спецтехніки відбуксировано 67 вантажних автомобілів, розблоковано автотрасу від заторів.

Микола Головач звернув увагу представників міської ради на необхідність залучення для можливого буксирування автотранспорту, що опинився в заторах на території міста, потужної автотехніки, в тому числі й сільськогосподарського призначення.

Водночас під час наради було наголошено на важливості дотримання технології та пропорцій складників при виготовленні піщано-сольових сумішей, які використовуються для посипки автодоріг та вулиць, адже в іншому випадку їх застосування не дасть потрібного ефекту.

Також Микола Головач доручив відповідним службам звернутися до автоперевізників області щодо необхідності посилення контролю за технічним станом автотранспорту, який здійснює перевезення пасажирів на маршрутах області.

Ряд інших питань, які стосуються безпеки руху на дорогах, планують розглянути 12 грудня під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Міністерство ...
Наступна новина: На Волині жінка потрапила ...

КОМЕНТАРІ