На Полтавщині вітчим вбив 2-річну дитину

На Полтавщині вітчим вбив 2-річну дитину

11.12.12 18:10 0 1468
Трагедія розігралась на Полтавщині. Мати дитини знайшла собі нового кавалера, який раніше мав не аби які проблеми з законом. Чоловік на стільки увійшов у роль батька малечі, що взявся за виховання за допомогою кулаків. Останній «виховний процес» і закінчився трагедією.

На початку травня до Кобеляцького району на постійне місце проживання приїхав 32-річний чоловік, якого одразу поставили на облік до місцевого райвідділу міліції. У липні, згідно вироку суду, його взято під адміністративний нагляд. Такі заходи обумовлені тим, що даний громадянин нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де більше 7 років провів за зґвалтування 90-річної жінки. Ще раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за розбійний напад. Після звільнення на шлях виправлення не став й на нього так і посипалися скарги від односельців.

У липні чоловік познайомився з 16-річною мешканкою Хорольського району, ученицею одного з навчальних закладів Кобеляцького району і запропонував їй зустрічатися. Однак, для дівчини 32-річний чоловік здався застарим, тож вона вирішила, що для мами це буде ідеальна пара. Дівчина зателефонувала матусі і повідомила: «Я тут для тебе знайшла жениха. Приїжджай, познайомишся». Таку пропозицію 40-річна мати сприйняла серйозно і позитивно. А вже наприкінці листопада вона переїхала до нього жити. Із собою жінка взяла свою молодшу дитину – 2 років.

Вже на третій день спільного проживання новоявлений «батько» взявся за виховання маленької дівчинки, нерідко застосовуючи фізичну силу. Майже кожного дня сусіди співмешканців чули лайку п’яного чоловіка та плач маленької дитини. Мати дівчинки у «виховання» намагалася не втручатись.

Черговий «урок» для маляти чоловік влаштував також в стані сильного алкогольного сп’яніння. Наступного дня дитині стало зле, вона відмовлялась їсти, постійно блювала. Однак швидку мати викликала лише наступного дня, коли дівчинка вже посиніла. Нажаль, лікарям, котрі прибули на місце виклику, залишилося тільки констатувати смерть дитини від закритої черепно-мозкової травми та крововиливу в оболонку головного мозку.

Дії чоловіка кваліфіковані за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини). За це законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька молодь ...
Наступна новина: ДАІ радить автовласникам, ...

КОМЕНТАРІ