Тернопільські міліціонери та молоді художники подарували дітям-сиротам казку

Тернопільські міліціонери та молоді художники подарували дітям-сиротам казку

12.12.12 07:53 0 1107
Зима - пора здійснення мрій та заповітних бажань, а ще  це час творити добро, просто так, безкорисно. І потрібно для цього, насправді, небагато. Творчі юнаки та дівчата із Молодіжного мистецького центру показують це на власному прикладі. Завдяки їм білі стіни лікарняних палат, де лежать маленькі пацієнти, перетворюються на яскраві полотна, а в дитячих притулках оселяються казкові герої. Ідея талановитих студентів прийшлась до вподоби тернопільським правоохоронцям, які теж вирішили долучитись до благородної справи. Чергова акція молоді відбулася за рахунок благодійних внесків обласного управління міліції у Тернопільській області.

Напередодні Свята Миколая міліціонери запросили молодих художників до Тернопільського дитячого будинку для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Цей заклад обрали не випадково – співробітники обласного управління Міністерства внутрішніх справ  уже не один рік опікуються його вихованцями,  сприяють колективу сиротинця у розв’язанні численних проблем, пов’язаних з облаштуванням території, відновленням приміщень, заготівлею продуктів харчування. Тож і цього разу організували для дітей приємний сюрприз. Юнаки та дівчата із Молодіжного мистецького центру разом із представниками правоохоронних органів розфарбовували приміщення спортивного залу. Уже за декілька годин він змінився до невпізнання.

Гуфі, Мікі Маус, Дональд Дак і багато інших героїв з’явилися на стінах непримітного до цього приміщення. Діти із захопленням розглядали кожен малюнок, хлопцям-підліткам найбільше сподобались супергерої, які, здавалося, от-от оживуть, дівчаткам - кумедні Пінгвін та Лемур із «Мадагаскару».

А ще, усі діти із задоволенням спілкувалися з художниками, дехто навіть спробував свої сили у малюванні.  Христинка, одна із вихованок закладу, поділилась своїми враженнями: «Мені дуже подобається те, яким став наш спортзал, думаю, що усі із задоволенням в  ньому займатимуться. А я тепер із ще більшим нетерпінням чекаю Нового року. До свята ми разом з вихователями прикрасимо тут велику ялинку і він стане ще гарнішим».

Директор та колектив сиротинця подякували міліціонерам та студентам за їх благородну справу. «Якби таких людей було більше, то й світ став би набагато кращим», – таки словами проводжали гостей вихователі.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині в аварії ...
Наступна новина: МВС запевняє, що у ...

КОМЕНТАРІ