Хмельниччина: Недитячий ювілей дитячої бібліотеки

Хмельниччина: Недитячий ювілей дитячої бібліотеки

12.12.12 08:35 0 1161
Хмельницька обласна бібліотека для дітей ім. Т. Шевченка відзначила 75-ий день народження. З цієї нагоди привітати колектив та ветеранів закладу завітали представники облдержадміністрації, обласної та міської рад, колеги з установ культури і мистецтва національного та обласного рівня, бібліотек області, представники громадських організацій, читачі та друзі.

Колектив книгозбірні привітала начальник управління культури, туризму і курортів облдержадміністрації Ірина Трунова. «Сьогодні бібліотека ім. Т. Шевченка – це знаний в області лідер з питань дитячого читання, організації дозвілля дітей та підлітків, науково-методичний центр для дитячих бібліотек області, інформаційний та видавничий центр, що знаходить підтримку у владних структур та колег. Дякую вам за роботу та бажаю міцного здоров’я, сімейного затишку та матеріального благополуччя» - зазначила Ірина Миколаївна.

Також начальник управління культури, туризму і курортів ОДА виконала приємну місію і нагородила кращих працівників закладу грамотами та подарунками.

Сьогодні книжковий фонд Хмельницької обласної бібліотеки для дітей ім. Тараса Шевченка становить 150 тисяч примірників. Щорічно бібліотекою користується більше 15 тисяч читачів, яким видається 318 тисяч книг.

Відмінною рисою роботи обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка стало найповніше сприяння духовному збагаченню та національно-культурному вихованню школярів. Для користувачів бібліотеки не лише доступні книги та інші друковані видання, працівники закладу естетично виховують підростаюче покоління. Бібліотекарі організовують та проводять різноманітні заходи, лекторії, вечори сімейного спілкування.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: Двоє ...
Наступна новина: Перші торги пакета акцій ...

КОМЕНТАРІ