Тернопільщина: З відкритим серцем – до кожної дитини!

Тернопільщина: З відкритим серцем – до кожної дитини!

12.12.12 08:53 0 1181
«З відкритим серцем – до кожної дитини!», - ці слова стануть головним девізом цьогорічних заходів, які, за сприяння обласної державної адміністрації, відбуватимуться на Тернопільщині, в рамках відзначення Дня святого Миколая.

«Свято Миколая – це особливе свято. Думаю, що нашим обов’язком є зробити так, щоб всі діти, які цього потребують, отримали в цей день подарунки та нашу допомогу. Сподіваюся, на небайдужість кожного, хто долучитися до організації цьогорічних святкових заходів та акцій», - сказав, проводячи засідання оргкомітету свята заступник голови ОДА Петро Гоч.

А святкових заходів заплановано чимало – зокрема 17 грудня, в академічному обласному театрі актора і ляльки збереться понад 660 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та опіки. Організатори дійства «Миколай дарує радість» вручать їм гостинці та запросять до перегляду вистави і виставки мистецьких робіт їхніх однолітків «До нас іде святий Миколай».

А 19 грудня, в День святого Миколая, розпочнеться широкомасштабна доброчинна акція «З відкритим серцем – до кожної дитини», яка охопить всю область.

Керівники обласних установ, органів влади вирушать у різні населені пункти, щоб передати святкові подарунки багатодітним родинам, сім’ям, що знаходяться у складних життєвих обставинах, вихованцям дитячих будинків-інтернатів, дитячих будинків сімейного типу.

Захід пройде під патронатом голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна.

Крім того, юні любителі спорту цими днями матимуть нагоду позмагатися за спеціальні призи - 19 грудня, о 14 год., на базі школи №24 міста Тернопіль пройдуть обласні змагання «Найсильніший Миколай», учасниками яких стануть 96 дітей з усієї області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перші торги пакета акцій ...
Наступна новина: На Чернігівщині видали ...

КОМЕНТАРІ