Цьогоріч у Луцьку новорічну ялинку засвітять на Миколая

Цьогоріч у Луцьку новорічну ялинку засвітять на Миколая

12.12.12 09:15 0 1308
З метою організації та проведення новорічно-різдвяних свят, створення належних умов для відпочинку лучан і гостей та формування позитивного іміджу міста розпорядженням Луцького міського голови «Про новорічно-різдвяні свята» затверджені відповідні заходи.

Зокрема, напередодні Дня Святого Миколая спільно з Волинською обласною молодіжною організацією «Центр ефективної комунікації» буде проведено акцію «Миколай про тебе не забуде»: здійснено адресну доставку подарунків дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах. 19 грудня у рамках акції відбудеться парад волонтерів.

У цей же день о 10.00 год. біля пам’ятника Святому Миколаю відбудеться акція «Миколай пам’ятає про всіх». Ряд благодійних заходів буде проведено для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, для дошкільнят та школярів, зокрема, міське свято «Святий Миколай, у гості до нас завітай», «Святий Миколай прийде діток привітати».

Увечері, о 17.00 год. засвітять головну новорічну ялинку міста на Театральному майдані.

Безліч заходів для малечі відбудеться з нагоди Нового року та Різдва Христового у грудні цього та січні наступного року. Так, 9 січня – міський фестиваль вертепів «З Різдвом Христовим», 12 – 13 січня – Міжнародний етно-фестиваль «Різдво у Луцьку», 19 січня - міський фестиваль колядок та щедрівок «Різдвяні піснеспіви, 20 січня – Всеукраїнський фестиваль спортивного бального танцю «Різдвяні зірочки».

Також протягом грудня 2012 – січня 2013 буде організовано та проведено цикл новорічно-різдвяних спортивних заходів для дітей та молоді.

На час новорічно-різдвяних канікул для школярів та вихованців дошкільних навчальних закладів будуть організовані виставки на новорічну тематику, конкурси малюнків, народознавчі години, літературні свята та інші святкові заходи.

Під час масових новорічних заходів на Театральному майдані буде організована святкова торгівля та виставка-продаж товарів народного промислу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: Міський голова ...

КОМЕНТАРІ