Луцьк: Міський голова зустрівся з учасниками конференції польсько-української співпраці

Луцьк: Міський голова зустрівся з учасниками конференції польсько-української співпраці

12.12.12 09:26 0 1063
Відбулася зустріч міського голови Миколи Романюка з учасниками конференції «Мережі польсько-української співпраці. Можливості. Бар’єри. Стратегії».

У спілкуванні взяли участь заступник міського голови Василь Байцим; начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Микола Іванюк; Голова Комітету Комунального Господарства Національної Торгово-Промислової Палати у Варшаві Зенон Кічка, Голова Групи HOLDIKOM SA Острув Велькопольські Даріуш Ковальський, Голова Торгово-Промислової палати у Вєлькопольському воєводстві Річард Мочинські.

Міський голова повідомив, що у Луцьку буде реалізовуватися проект «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також підготовка концепції створення рекреаційної зони в Жешуві з метою розвитку прийнятного транскордонного природного туризму». На це передбачено 2 мільйони 350 тисяч 349 євро в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща- Білорусь- Україна 2007-2013 року. 1 мільйон 500 тисяч євро із них має отримати Луцьк. Також розповів про інші проекти, які будуть реалізовуватися за кошти Європейського союзу.

Говорили про перспективи співпраці між виконкомом Луцької міської ради, Комітетом Комунального Господарства Національної Торгово-Промислової Палати у Варшаві, Групою HOLDIKOM SA, Торгово-Промисловою палатою у Вєлькопольському воєводстві.

Особливу увагу приділили обговоренню проектних пропозицій у сфері комунального господарства. Микола Романюк подякував гостям за цікаві пропозиції і підтримку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному відкриється ...

КОМЕНТАРІ