Учукура та Пітер подякували івано-франківцям

Учукура та Пітер подякували івано-франківцям

12.12.12 09:38 0 1184
11 грудня 2012 року відбулася зустріч керівництва Тисменицької районної державної адміністрації і Тисменицької районної ради з представниками компанії «ChevronCorporation» (США), які перебувають на Прикарпатті з метою ознайомлення, узгодження позицій щодо перспектив видобутку сланцевого газу.

Керівники іноземної делегації – заступник генерального менеджера Східноєвропейського підрозділу компанії «Шеврон» Даг Учукура та регіональний менеджер Кларк Пітер подякували керівникам району за надану можливість провести цю робочу зустріч, а також розповіли про перспективні плани щодо роботи компанії в Україні. Підкреслено, що серед планів компанії на найближчі п’ять років – проведення власних сейсмологічних досліджень, в тому числі на предмет наявності порід сланцевого газу та його об’єму.

Розробка газових промислів принесе взаємну вигоду учасникам співпраці, зокрема компанія «Шеврон» має намір інвестувати не тільки в економіку, але й у соціальну сферу Прикарпаття (освіту, науку, медицину тощо).

Голова районної ради Володимир Семенів та перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Росіцький зазначили, що район зацікавлений у закордонних інвестиціях та взаємовигідній співпраці, однак необхідно провести об’єктивне і всебічне дослідження перспектив, переваг та недоліків видобутку сланцевого газу, визначити території, де будуть встановлюватися пробні свердловини, а також зустрітися з громадами даних населених пунктів та визначити пріоритетні напрямки співпраці.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному відкриється ...
Наступна новина: В Чернівцях використали 36 ...

КОМЕНТАРІ