Луцьк: 14 грудня –День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Луцьк: 14 грудня –День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

12.12.12 11:19 0 1191
Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження «Про відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС». Відповідно до нього, 14 грудня відбудеться покладання квітів до меморіальної дошки А.Грищенку на пр-ті Волі, 12 і пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» на меморіальному комплексі «Вічна слава». У Волинському державному училищі культури і мистецтв імені І.Стравінського буде організовано концерт.

Окрім цього, відбудеться зустріч учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з адміністрацією КЗ «Луцька міська поліклініка №1» для вирішення проблемних питань медичного обслуговування.

Протягом цього тижня у бібліотеках міста експонуватимуться виставки «Дзвони Чорнобиля» (бібліотека-філія №10), «Діти малюють Чорнобиль» (бібліотека-філія №10), «Чорнобиль! Його забути не дозволяє майбутнє» (бібліотека-філія №4), «Чорнобиль – наша печаль і скорбота» (бібліотека-філія №5), «Чорнобиль – біль душі» (бібліотека-філія № 3 для дорослих).

У загальноосвітніх навчальних закладах протягом грудня відбудуться уроки пам’яті «Пам’ятай Чорнобиль», залучивши до їх проведення учасників ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: До міліції ...
Наступна новина: Луцьк: Депутатська комісія ...

КОМЕНТАРІ