Луцьк: Депутатська комісія підтримала міську програму «Прозора влада»

Луцьк: Депутатська комісія підтримала міську програму «Прозора влада»

12.12.12 11:27 0 1036
Сьогодні відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Депутати Олег Чернецький, Сергій Григоренко, Олександр Пиза, Антон Сосновський заслухали начальника відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму міської ради Наталію Бунду про затвердження Положення про управління туризму та промоції міста Луцька; про внесення змін до рішення міської ради від 30.12.2010 №3/6 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів». Депутати підтримали проект рішення, яке сприятиме покращенню надання туристичних послуг, а для цього передбачається введення чотирьох нових штатних одиниць.

Комісія підтримала та рекомендувала затвердити на сесії міської ради міську програму «Прозора влада» на 2013-2015 роки, яка забезпечує співпрацю органів місцевого самоврядування із засобами масової інформації та Програму співпраці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки з Луцькою міською радою на 2013-2015 роки, в частині наукових досліджень історії міста Луцька.

Депутати також рекомендували підтримати на сесії міської ради питання про утворення постійної комісії міської ради з питань розвитку Старого міста та про надання управлінню освіти Луцької міської ради дозволу на списання з балансу основних засобів.

Названі питанні були також розглянуті постійними комісіями з питань комунального майна та приватизації і з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: 14 грудня –День ...
Наступна новина: У Львові виставляють на ...

КОМЕНТАРІ