Вартість ремонтних робіт у Львівському державному цирку було завищено на 250 тисяч гривень

Вартість ремонтних робіт у Львівському державному цирку було завищено на 250 тисяч гривень

12.12.12 14:00 0 1255
До Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України у Львівській області надійшли матеріали перевірки, що провели спеціалісти Державної фінансової інспекції у Львівській області. Згідно з даними ревізії встановлено, що вартість ремонтних робіт у Львівському державному цирку було безпідставно завищено.

Згідно з Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року «Про виділення коштів для проведення заходів, спрямованих на запобігання виникненню надзвичайної ситуації на території Львівського державного цирку» на потреби цирку Міністерство культури України з державного бюджету виділило кошти.

Службові особи Львівського державного цирку, будучи замовниками та розпорядниками вказаних коштів, уклали з посадовими особами одного з ТзОВ договір про виконання капітального ремонту будівлі Львівського цирку.

Згодом, з метою об’єктивної перевірки та законності використання бюджетних коштів співробітники УБОЗ ГУ МВС України у Львівській області залучили спеціалістів Державної фінансової інспекції (ДФІ) у Львівській області. Вказані особи перевірили, чи відповідають виконані у цирку ремонтні роботи визначеній проектно-кошторисній документації.

Зокрема, у ході перевірки було виявлено, що вартість робіт круглої частини цирку з встановлення віконних конструкцій та площі встановлення вікон було завищено на загальну суму 250 тисяч гривень.

У подальшому ДФІ у Львівській області провела планову ревізію фінансово-господарської діяльності ДП «Львівський державний цирк», де було підтверджено факти завищення вартості робіт, у тому числі і зайво використані кошти.

На даний час матеріали перевірки та акт ревізії фінансово-господарської діяльності ДП «Львівський державний цирк» скеровано у прокуратуру Шевченківського району міста Львова для дачі правової оцінки та прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України (за матеріалами УБОЗ ГУ МВС України у Львівській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині «Беркут» ...
Наступна новина: Міліціонери Буковини ...

КОМЕНТАРІ